Доброго дня. Мені потрібно підібрати собі сечогінний препарат. Чи можете підказати, який з них кращий та безпечніший? І як їх правильно приймати? Поділіться досвідом, якщо маєте такий.
Сечогінні ліки
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-04-07 23:32:45
Доброго дня. Щоб підібрати підходящий сечогінний препарат, вам потрібно звернутися до лікаря, який проведе діагностику та зможе підібрати оптимальний варіант. Займатись самолікуванням не раджу, оскільки може бути небезпечним для здоров'я. Щодо правильного прийому, дотримуйтесь інструкції, яка додається до препарату.
Поделиться32023-04-07 23:39:21
Доброго дня. Щоб підібрати підходящий сечогінний препарат, вам потрібно звернутися до лікаря, який проведе діагностику та зможе підібрати оптимальний варіант. Займатись самолікуванням не раджу, оскільки може бути небезпечним для здоров'я. Щодо правильного прийому, дотримуйтесь інструкції, яка додається до препарату.
Дякую за пораду. А якщо я все ж хочу купити сечогінний препарат в аптеці, то є якісь поради, як не помилитися з вибором? Щодо препарату все таки що можете порадити?
Поделиться42023-04-07 23:47:46
З препаратів радити щось конкретне не візьмусь. Знаю, що мама приймала Фуросемід та трави сечогінні. Можу порадити вам звернутися в аптеку "Аптека низьких цін". Тут ви зможете отримати якісну консультацію від фармацевта, який допоможе підібрати оптимальний https://anc.ua/catalog/medikamenty-1/se … uretiki-41 сечогінний препарат.
Також у цій аптеці завжди діє система знижок на багато препаратів, що дозволить вам зекономити гроші. А щодо сервісу, то ви завжди отримаєте швидкий та якісний сервіс. Не забувайте про важливість дотримання інструкції прийому препарату.