Всім привіт! Скоро іду в відпустку, і в честь цього хочу організувати невеличке свято, зі смачним вином. Порадьте варіанти смачного біло вина, та інтернет-магазин в якому його можна придбати.
Порадьте смачне біле вино
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться22024-01-17 19:08:14
Я сама давно не була у відпустці, але вона мені поки не світить. Вино також полюбляю саме біле, і коли є нагода відпочити, замовляю його собі. Якщо бажаєш, залишу інформацію про магазин, де його купую там є з чого обирати.
Поделиться32024-01-17 19:13:16
Хочеться дійсно незвичайне біле вино, яке не зустрінеш у звичайному супермаркеті чи магазині. Цікаво, яке саме вино з даними характеристиками любиш ти? І, будь ласка, залиши мені посилання на магазин, в якому купуєш.
Поделиться42024-01-17 19:19:25
Раджу тобі вино Херес Harveys Bristol Cream, біле, солодке https://maudau.com.ua/category/vyno/typ … eres-jerez і його я замовляю зазвичай в інтернет-магазині Maudau. У вина смак солодких родзинок та чорносливу під карамеллю. На фоні помітні ноти фундука. М'який, тривалий та оксамитовий, солодкий із кремовою текстурою.
Крім того, що вино дуже смачне, воно знаходиться в красивій пляшці, тому таке вино можна навіть дарувати. Зараз на нього та інші варіанти вина, діє не погана знижка, що дозволяє гарно економити.
Поделиться52024-02-13 11:19:06
Раджу спробувати вино граєво, його можна замовити і інтернет-магазині з доставкою. Це виробник якісних вин, в наявності є різні види. Ми замовляли і червоне, і біле сухе вино, дуже сподобався смак та склад їх продукції.
Поделиться62024-03-29 08:37:55
Спасибо за информацию полезную.