Клуб неограниченно долгой жизни и счастья

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Клуб неограниченно долгой жизни и счастья » Свободные темы » Якісне та недороге взуття у Дніпрі

Якісне та недороге взуття у Дніпрі

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Останнім часом я став помічати, що все більше людей починають звертати увагу на якісне взуття. Я теж хочу купити пару якісних сандали, але не знаю, де шукати. Можете порадити магазин у Дніпрі, де можна придбати хороше чоловіче чи жіноче взуття зі знижкою?

Отредактировано Дрогобыч (2023-04-29 12:29:22)

0

2

Я сам нещодавно знайшла чудовий магазин у Дніпрі – "Baldinini". Вони спеціалізуються на італійському взутті та пропонують величезний вибір моделей для чоловіків і жінок. Я купила у них пару туфель на високих підборах, і вони стали моєю улюбленою парою.

0

3

Я також чув про Baldinini, але мені здається, що їхні ціни трохи завищені. Можливо, є якісь інші магазини в Дніпрі, де можна знайти якісне взуття за більш доступною ціною? Я хочу придбати пару черевиків, але не хочу переплачувати за брендову назву. Буду вдячна за рекомендації!

0

4

Дрогобыч написал(а):

Останнім часом я став помічати, що все більше людей починають звертати увагу на якісне взуття. Я теж хочу купити пару якісних сандали, але не знаю, де шукати. Можете порадити магазин у Дніпрі, де можна придбати хороше чоловіче чи жіноче взуття зі знижкою?

Так, є чудовий сайт, тут можна замовити якісне жіноче та чоловіче взуття Vittorio Rossi за знижками у Дніпрі https://vittorossi.ua/ua/dnepr/ магазин пропонує товар від польського бренду, європейський виробник за дуже вигідною ціною Я вже замовив собі пару шльопанці ще торік, і вони виявилися дуже комфортними та якісними. Дуже рекомендую!
Можете відразу разом сандалями замовити взуття на осінь чи зиму, адже зараз не сезон, на нього чималі знижки.
https://skr.sh/i/290423/n9XrELsL.jpg?download=1&name=%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%88%D0%BE%D1%82%2029-04-2023%2012:34:01.jpg

0

Вы здесь » Клуб неограниченно долгой жизни и счастья » Свободные темы » Якісне та недороге взуття у Дніпрі