Порадьте, який холодильник краще купити в Дніпрі? Мені потрібно щось надійне та функціональне. Я не знаю, який бренд обрати, тому шукаю пораду від тих, хто має досвід у цьому питанні. Бюджет не є головним критерієм, але хотілося б не переплачувати занадто багато.
Порадьте холодильник
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться22023-03-10 17:01:35
На самом ділі варіантів дуже багато, тому важко рекомендувати щось конкретне. Залежить від того, наскільки велика вам потрібна холодильна камера, чи важлива для вас наявність додаткових функцій, таких як, наприклад, зони свіжості. Я б порадив звернутися до спеціалістів у магазині техніки та зробити підбір в залежності від ваших потреб.
Поделиться32023-03-10 19:50:10
Я також можу порадити холодильник Samsung RB41R7737S9/UA. Ця модель має об'єм 406 літрів, з яких 267 літрів припадає на холодильну камеру. Має систему Twin Cooling Plus, яка дозволяє зберігати продукти свіжими на довший час та забезпечує рівномірне розпод
Поделиться42023-03-10 19:52:21
Порадьте, який холодильник краще купити в Дніпрі? Мені потрібно щось надійне та функціональне. Я не знаю, який бренд обрати, тому шукаю пораду від тих, хто має досвід у цьому питанні. Бюджет не є головним критерієм, але хотілося б не переплачувати занадто багато.
Я декілька днів тому замовив собі холодильник в Дніпро https://allo.ua/ua/dnipro/holodilniki/ з інтернет-магазину. Обрав бренд Bosch, оскільки чув багато позитивного про цю компанію від знайомих. Мені сподобалась модель KGN39XI4A - це двокамерний холодильник з нижньою морозильною камерою. Він має систему NoFrost, яка уникне утворення льоду в холодильнику, а також функцію SuperCooling, яка дозволяє швидко охолодити продукти після їх додавання до холодильника. Я задоволений покупкою і рекомендую звернути на цю модель увагу.
Поделиться52023-06-20 10:01:30
Всем привет. Кто знает где в Одессе можно отремонтировать холодильник Самсунг?
Поделиться62023-06-21 14:17:51
Всем привет. Кто знает где в Одессе можно отремонтировать холодильник Самсунг?
Вы можете обратиться в "Пальмира сервис" по поводу ремонта холодильника samsung https://scpalmira.com/ru/remont-holodilynikov-samsung Я вызывал мастера из этого сервиса. Он оперативно выявил причину проблемы и заменил неисправные детали. Кроме того, были проведены дополнительные проверки, чтобы убедиться, что все функции холодильника работают исправно.